Onze website groeit en we krijgen steeds vaker de vraag, hoe het allemaal begon met radio, podcast, taal, digitale geletterdheid en mediawijsheid. Daarom hebben alle blogartikelen over radio en betekenisvol taalonderwijs van http:/tjeerd.info op de website van Radiorakkers ondergebracht.

Ben je benieuwd welke artikelen de voedingsbodem zijn van wat Radiorakkers nu is? Hieronder hebben we ze voor je verzameld.

‘1 uur radio maken is óók taal!’

‘1 uur radio maken is óók taal!’

Trots en ook een beetje geroerd ben ik door de woorden van kinderen die voelen wat ik voel bij radio. Geïnspireerd enthousiasme floreert, terwijl we nog nauwelijks zijn begonnen. In de krant Vandaag stonden de kinderen van mijn school in het Brabants Dagblad met een...

Betekenisvol onderwijs smaakt naar meer

Betekenisvol onderwijs smaakt naar meer

Wat je interesseert is leuk en daardoor leer je gemakkelijker. Het klinkt als een eenvoudig recept, maar het smaakt pas naar meer als het goed bereid is en de beleving, zoals De Efteling dat begrijpt, klopt. "Het vak leraar is te vergelijken met een goede chef-kok in...

Heb je aanvullingen of wil je reageren? Laat het hieronder weten. Dit artikel is met de grootste zorg geschreven. Mochten er onjuistheden, tik- en/of spelfouten tegenkomen, verneem ik dat heel graag.

Workshop radio maken met kinderen

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, updates én aanbiedingen.

Jouw inschrijving is voltooid!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!