Colofon

De website Radiorakkers.nl is ontwikkeld door Contenticom. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op.

Disclaimer Radiorakkers.nl

De website Radiorakkers.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat er geen onjuiste of verouderde informatie op staat. Radiorakkers aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend, tenzij daar afspraken over zijn gemaakt met derden.

Disclaimer e-mail

E-mail van Radiorakkers kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Indien jij niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan jou is gezonden, word je verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Radiorakkers aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico’s verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten. Radiorakkers is gevestigd te Best, geregisteerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder het nummerL 17223512.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op Radiorakkers.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt door anderen. De banners op de pagina’s ‘Naschoolse Activiteiten’ en ‘Scholen’ zijn gemaakt door Angeline Swinkels.

Bezoek ons

Wagenmaker 6

5683MX Best

Noord-Brabant

Contact
06-17236945 info@radiorakkers.nl
Partner van

Pin It on Pinterest