Vrijdag 5 oktober 2018 was het LOF-festival. Het lerarencongres dat door het Leraren Ontwikkel Fonds werd georganiseerd werd door meer dan 600 onderwijsprofessionals bezocht.

radioworkshop

’s Ochtends gaf Tjeerd van den Elsen een presentatie over het radio maken met kinderen in het PO en VO. Daarna kregen leraren de kans te ontdekken wat radio voor mogelijkheden heeft in het onderwijs.

podcast

Voor het eerst verzorgden wij ook de podcastgesprekken op een festival. Diverse sprekers en leraren schoven aan om te praten over onderwijs. Na elk gesprek werd de podcast meteen gepubliceerd op het internet.

De podcasts zijn terug te horen op Soundcloud en via de website van het Lerarenontwikkelfonds.

Ook podcast opnemen?

Overweeg je ook podcasts op te willen nemen? Bekijk eens op je gemak de pagina podcast maken of vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier..

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="nl" dir="ltr">Tijdens het LOF-festival verzorgde <a href="https://twitter.com/tjeerdvdelsen?ref_src=twsrc%5Etfw">@tjeerdvdelsen</a> (van <a href="https://twitter.com/radiorakkers?ref_src=twsrc%5Etfw">@radiorakkers</a> ) de <a href="https://twitter.com/hashtag/LOFcast?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#LOFcast</a>. Een podcast over onderwijs. En al deze gesprekken over onderwijs zijn terug te luisteren: <a href="https://t.co/k2T6gFqJp0">https://t.co/k2T6gFqJp0</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/LOFfestival?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#LOFfestival</a> <a href="https://t.co/p0Xi3MoWmP">pic.twitter.com/p0Xi3MoWmP</a></p>— LerarenOntwikkelFonds (@LOFvoordeleraar) <a href="https://twitter.com/LOFvoordeleraar/status/1049239451774464000?ref_src=twsrc%5Etfw">8 oktober 2018</a></blockquote><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!